Prefix zonal PenafielOraș sau regiune:Penafiel
Prefix zonal:255     (+351 255)

Ţară:

Portugalia


Prefix zonal Penafiel (Portugalia)


Prefixul 255 este codul de zonă pentru Penafiel. Și Penafiel este situat în Portugalia. Dacă vă aflați în afara Portugalia și doriți să apelați o persoană în Penafiel, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Portugalia este +351, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Penafiel, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +351 255.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +351 255, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Penafiel, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00351 255.
Calculator număr de telefon