Prefix telefonic internaţional Portugalia

Introduceţi numele ţării sau prefixul telefonic internaţional:Ţară:Portugalia

prefix telefonic internaţional:

+351

00351

Oră locală:

5:53

Domeniu de nivel 1:

pt

Calculator număr de telefon


Notă:
Zeroul de la începutul prefixului naţional NU trebuie omis aici. Aşadar, numărul '04016 1374016' devine '+351.04016 1374016' cu prefixul telefonic internaţional.


Prefixele zonale / codule zonale ale Portugalia...

Prefix telefonic internaţional Portugalia


prefix telefonic internaţional pentru Portugalia este +351 (00351). Dacă vă aflați în afara Portugalia și doriți să apelați o persoană în S. João da Madeira, , în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. prefix telefonic internaţional pentru Portugalia este +351 (00351), deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în S. João da Madeira, , trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +351 256. Pentru numărul de telefon fictiv 9374016, codul zonal / prefix zonal 256 și prefix telefonic internaţional +351, numărul care trebuie format este +351 256 9374016.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene. Ca alternativă la +351 256, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din S. João da Madeira, , pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00351 256. Pentru numărul de telefon fictiv 9374016, codul zonal / prefix zonal 256 și prefix telefonic internaţional 00351 (Portugalia), numărul care trebuie format este 00351 256 9374016.

Chiar și atunci când se primește un apel din străinătate, numărul apelantului ar putea ascunde un serviciu pentru care furnizorul de servicii percepe o taxă suplimentară. Astfel de apeluri vin adesea din Africa – adică apeluri cu prefix telefonic internaţional +2xx – cu intenția de a ademeni persoana apelată să sune înapoi. Apelarea unui astfel de număr după un apel pierdut duce adesea la costuri ridicate pentru abonatul respectiv, care sunt transferate către compania care a efectuat apelul-momeală. Cu cât durează mai mult apelul invers, cu atât mai ridicate vor fi costurile. Prin urmare, se recomandă precauție atunci când răspundeți la astfel de apeluri neașteptate din străinătate. Abonații cunosc adesea prefixele numerelor de servicii scumpe din propriile țări, dar de obicei nu este posibilă identificarea unor astfel de servicii în numerele de telefon din străinătate.

Dacă abonatul este sunat pe un număr de mobil, nu contează în ce țară se află dispozitivul mobil. Dacă apelul este unul internațional sau dacă trebuie precizat prefix telefonic internaţional – în cazul acesta, +351 (00351, Portugalia) – depinde doar de faptul dacă dispozitivul mobil apelat utilizează un furnizor de telefonie mobilă din aceeași țară cu apelantul. Locația dispozitivului mobil nu are nicio importanță. Totuși, în anumite condiții, locația ar putea avea o mare importanță când vine vorba de costurile apelurilor. De îndată ce un dispozitiv mobil se conectează la o rețea mobilă din străinătate, se atrag costuri de roaming. Aceste costuri sunt suportate de deținătorul dispozitivului în cauză, indiferent dacă acesta este partea apelată sau a apelat pe altcineva. Costurile de roaming au fost în mare măsură desființate în Uniunea Europeană, astfel încât nu se atrag costuri suplimentare la utilizarea unui dispozitiv mobil într-o altă țară europeană. Însă în afara Uniunii Europene acest lucru atrage adesea o suprataxă ridicată. Costurile de roaming sunt deosebit de mari în avioanele și pe navele care sunt dotate cu o celulă de rețea mobilă. Prin urmare, se recomandă să vă informați în prealabil cu privire la costurile de roaming în timp ce vă aflați în străinătate sau să nu riscați, lăsând dispozitivul în modul „avion” pe toată durata călătoriei dumneavoastră.

Codul de țară Portugalia (Cod telefonic)