Prefix zonal OdemiraOraș sau regiune:Odemira
Prefix zonal:283     (+351 283)

Ţară:

Portugalia


Prefix zonal Odemira (Portugalia)


Prefixul 283 este codul de zonă pentru Odemira. Și Odemira este situat în Portugalia. Dacă vă aflați în afara Portugalia și doriți să apelați o persoană în Odemira, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Portugalia este +351, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Odemira, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +351 283.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +351 283, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Odemira, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00351 283.
Calculator număr de telefon