Prefix zonal GuardaOraș sau regiune:Guarda
Prefix zonal:271     (+351 271)

Ţară:

Portugalia


Prefix zonal Guarda (Portugalia)


Prefixul 271 este codul de zonă pentru Guarda. Și Guarda este situat în Portugalia. Dacă vă aflați în afara Portugalia și doriți să apelați o persoană în Guarda, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Portugalia este +351, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Guarda, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +351 271.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +351 271, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Guarda, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00351 271.
Calculator număr de telefon