Găsire şi ştergere adrese duplicat


Soft pentru găsire
şi ştergere adrese duplicat

V-ați săturat să aveți de-a face cu date de slabă calitate, cum ar fi cele care se găsesc în listele de adrese de marketing? Cu intrări duplicate care sunt greu de recunoscut, mai ales dacă sunt nume de companii sau persoane? Sau atunci când fuzionați date din diferite surse? Aceste produse ar putea să vă ofere o soluție:

  • DedupeWizard 8: Un soft simplu, ce poate fi utilizat fără niciun fel de cunoştinţe tehnice speciale, pentru căutarea adreselor duplicate în Excel. Adresele duplicat pot fi găsite utilizând adresa poştală, numărul de telefon şi / sau adresa de e-mail, fie într-o singură listă de adrese, fie în două liste de adrese, aşa cum este necesar pentru considerarea listelor de retragere. Pot fi procesate doar fişiere Excel.
  • DataQualityTools 8: Comparat cu DedupeWizard, DataQualityTools oferă mai multe opţiuni de căutare a adreselor duplicat şi, de asemenea, o serie întreagă de funcţii suplimentare pentru procesarea datelor adreselor, precum funcţia de a uni câmpurile datelor. Pe lângă fişiere Excel, programul poate, de asemenea, să proceseze fişiere de tip dBase, ACCESS, VistaDB şi text, precum şi sisteme server de baze de date, precum MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE şi MySQL.

Informații suplimentare: www.dataqualityapps.com