Prefix zonal Ýagty ýolOraș sau regiune:Ýagty ýol
Prefix zonal:557     (+993 557)

Ţară:

Turkmenistan


Prefix zonal Ýagty ýol (Turkmenistan)


Prefixul 557 este codul de zonă pentru Ýagty ýol. Și Ýagty ýol este situat în Turkmenistan. Dacă vă aflați în afara Turkmenistan și doriți să apelați o persoană în Ýagty ýol, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Turkmenistan este +993, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Ýagty ýol, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +993 557.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +993 557, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Ýagty ýol, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00993 557.
Calculator număr de telefon