Prefix zonal ZaječarOraș sau regiune:Zaječar
Prefix zonal:19     (+381 19)
19     (+381 19)

Ţară:

Kosovo


Prefix zonal Zaječar (Kosovo)


Prefixul 19 este codul de zonă pentru Zaječar. Și Zaječar este situat în Kosovo. Dacă vă aflați în afara Kosovo și doriți să apelați o persoană în Zaječar, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Kosovo este +381, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Zaječar, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +381 19.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +381 19, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Zaječar, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00381 19.
Calculator număr de telefon