Prefix zonal Western ZoneOraș sau regiune:Western Zone
Prefix zonal:2226     (+257 2226)

Ţară:

Burundi


Prefix zonal Western Zone (Burundi)


Prefixul 2226 este codul de zonă pentru Western Zone. Și Western Zone este situat în Burundi. Dacă vă aflați în afara Burundi și doriți să apelați o persoană în Western Zone, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Burundi este +257, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Western Zone, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +257 2226.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +257 2226, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Western Zone, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00257 2226.
Calculator număr de telefon