Prefix zonal Universidad de Costa RicaOraș sau regiune:Universidad de Costa Rica
Prefix zonal:2511     (+506 2511)

Ţară:

Costa Rica


Prefix zonal Universidad de Costa Rica (Costa Rica)


Prefixul 2511 este codul de zonă pentru Universidad de Costa Rica. Și Universidad de Costa Rica este situat în Costa Rica. Dacă vă aflați în afara Costa Rica și doriți să apelați o persoană în Universidad de Costa Rica, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Costa Rica este +506, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Universidad de Costa Rica, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +506 2511.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +506 2511, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Universidad de Costa Rica, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00506 2511.
Calculator număr de telefon