Prefix zonal ToktogulOraș sau regiune:Toktogul
Prefix zonal:3777     (+996 3777)

Ţară:

KârgâzstanPrefixul 3777 este codul de zonă pentru Toktogul. Și Toktogul este situat în Kârgâzstan. Dacă vă aflați în afara Kârgâzstan și doriți să apelați o persoană în Toktogul, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Kârgâzstan este +996, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Toktogul, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +996 3777.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +996 3777, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Toktogul, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00996 3777.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Toktogul (Kârgâzstan)