Prefix zonal Tierra del FuegoOraș sau regiune:Tierra del Fuego
Prefix zonal:02901     (+542901)
02964     (+542964)

Ţară:

Argentina


Prefix zonal Tierra del Fuego (Argentina)


Prefixul 02964 este codul de zonă pentru Tierra del Fuego. Și Tierra del Fuego este situat în Argentina. Dacă vă aflați în afara Argentina și doriți să apelați o persoană în Tierra del Fuego, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Argentina este +54, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Tierra del Fuego, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +542964.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +542964, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Tierra del Fuego, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00542964.
Calculator număr de telefon