Prefix zonal TelmenOraș sau regiune:Telmen
Prefix zonal:4656     (+976 4656)

Ţară:

MongoliaPrefixul 4656 este codul de zonă pentru Telmen. Și Telmen este situat în Mongolia. Dacă vă aflați în afara Mongolia și doriți să apelați o persoană în Telmen, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Mongolia este +976, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Telmen, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +976 4656.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +976 4656, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Telmen, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00976 4656.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Telmen (Mongolia)