Prefix zonal TarantoOraș sau regiune:Taranto
Prefix zonal:099     (+3999)

Ţară:

Italia


Prefix zonal Taranto (Italia)


Prefixul 099 este codul de zonă pentru Taranto. Și Taranto este situat în Italia. Dacă vă aflați în afara Italia și doriți să apelați o persoană în Taranto, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Italia este +39, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Taranto, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +3999.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +3999, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Taranto, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 003999.
Calculator număr de telefon