Prefix zonal Strasshof an der NordbahnOraș sau regiune:Strasshof an der Nordbahn
Prefix zonal:2287     (+43 2287)

Ţară:

AustriaPrefixul 2287 este codul de zonă pentru Strasshof an der Nordbahn. Și Strasshof an der Nordbahn este situat în Austria. Dacă vă aflați în afara Austria și doriți să apelați o persoană în Strasshof an der Nordbahn, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Austria este +43, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Strasshof an der Nordbahn, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +43 2287.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +43 2287, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Strasshof an der Nordbahn, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0043 2287.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Strasshof an der Nordbahn (Austria)