Prefix zonal StadeOraș sau regiune:Stade
Prefix zonal:04141     (+494141)

Ţară:

Germania


Prefix zonal Stade (Germania)


Prefixul 04141 este codul de zonă pentru Stade. Și Stade este situat în Germania. Dacă vă aflați în afara Germania și doriți să apelați o persoană în Stade, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Germania este +49, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Stade, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +494141.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +494141, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Stade, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00494141.
Calculator număr de telefon