Prefix zonal Southeast FranceOraș sau regiune:Southeast France
Prefix zonal:04     (+334)

Ţară:

Franța


Prefix zonal Southeast France (Franța)


Prefixul 04 este codul de zonă pentru Southeast France. Și Southeast France este situat în Franța. Dacă vă aflați în afara Franța și doriți să apelați o persoană în Southeast France, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Franța este +33, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Southeast France, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +334.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +334, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Southeast France, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00334.
Calculator număr de telefon