Prefix zonal ŠirvintosOraș sau regiune:Širvintos
Prefix zonal:8382     (+370 8382)

Ţară:

Lituania


Prefix zonal Širvintos (Lituania)


Prefixul 8382 este codul de zonă pentru Širvintos. Și Širvintos este situat în Lituania. Dacă vă aflați în afara Lituania și doriți să apelați o persoană în Širvintos, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Lituania este +370, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Širvintos, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +370 8382.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +370 8382, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Širvintos, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00370 8382.
Calculator număr de telefon