Prefix zonal SintkuuOraș sau regiune:Sintkuu
Prefix zonal:8635     (+95 8635)

Ţară:

Myanmar


Prefix zonal Sintkuu (Myanmar)


Prefixul 8635 este codul de zonă pentru Sintkuu. Și Sintkuu este situat în Myanmar. Dacă vă aflați în afara Myanmar și doriți să apelați o persoană în Sintkuu, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Myanmar este +95, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Sintkuu, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +95 8635.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +95 8635, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Sintkuu, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0095 8635.
Calculator număr de telefon