Prefix zonal SikassoOraș sau regiune:Sikasso
Prefix zonal:216     (+223 216)

Ţară:

Mali


Prefix zonal Sikasso (Mali)


Prefixul 216 este codul de zonă pentru Sikasso. Și Sikasso este situat în Mali. Dacă vă aflați în afara Mali și doriți să apelați o persoană în Sikasso, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Mali este +223, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Sikasso, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +223 216.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +223 216, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Sikasso, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00223 216.
Calculator număr de telefon