Prefix zonal Schwarzach im PongauOraș sau regiune:Schwarzach im Pongau
Prefix zonal:6415     (+43 6415)

Ţară:

AustriaPrefixul 6415 este codul de zonă pentru Schwarzach im Pongau. Și Schwarzach im Pongau este situat în Austria. Dacă vă aflați în afara Austria și doriți să apelați o persoană în Schwarzach im Pongau, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Austria este +43, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Schwarzach im Pongau, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +43 6415.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +43 6415, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Schwarzach im Pongau, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0043 6415.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Schwarzach im Pongau (Austria)