Prefix zonal Sarawak (Sarikei, Sibu, Kapit)Oraș sau regiune:Sarawak (Sarikei, Sibu, Kapit)
Prefix zonal:084     (+6084)

Ţară:

Malaezia


Prefix zonal Sarawak (Sarikei, Sibu, Kapit) (Malaezia)


Prefixul 084 este codul de zonă pentru Sarawak (Sarikei, Sibu, Kapit). Și Sarawak (Sarikei, Sibu, Kapit) este situat în Malaezia. Dacă vă aflați în afara Malaezia și doriți să apelați o persoană în Sarawak (Sarikei, Sibu, Kapit), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Malaezia este +60, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Sarawak (Sarikei, Sibu, Kapit), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +6084.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +6084, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Sarawak (Sarikei, Sibu, Kapit), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 006084.
Calculator număr de telefon