Prefix zonal SanyangOraș sau regiune:Sanyang
Prefix zonal:4417     (+220 4417)

Ţară:

Gambia


Prefix zonal Sanyang (Gambia)


Prefixul 4417 este codul de zonă pentru Sanyang. Și Sanyang este situat în Gambia. Dacă vă aflați în afara Gambia și doriți să apelați o persoană în Sanyang, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Gambia este +220, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Sanyang, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +220 4417.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +220 4417, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Sanyang, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00220 4417.
Calculator număr de telefon