Prefix zonal SantmargatsOraș sau regiune:Santmargats
Prefix zonal:4653     (+976 4653)

Ţară:

Mongolia


Prefix zonal Santmargats (Mongolia)


Prefixul 4653 este codul de zonă pentru Santmargats. Și Santmargats este situat în Mongolia. Dacă vă aflați în afara Mongolia și doriți să apelați o persoană în Santmargats, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Mongolia este +976, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Santmargats, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +976 4653.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +976 4653, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Santmargats, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00976 4653.
Calculator număr de telefon