Prefix zonal Santa Fe / Santiago del EsteroOraș sau regiune:Santa Fe / Santiago del Estero
Prefix zonal:03491     (+543491)

Ţară:

Argentina


Prefix zonal Santa Fe / Santiago del Estero (Argentina)


Prefixul 03491 este codul de zonă pentru Santa Fe / Santiago del Estero. Și Santa Fe / Santiago del Estero este situat în Argentina. Dacă vă aflați în afara Argentina și doriți să apelați o persoană în Santa Fe / Santiago del Estero, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Argentina este +54, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Santa Fe / Santiago del Estero, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +543491.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +543491, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Santa Fe / Santiago del Estero, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00543491.
Calculator număr de telefon