Prefix zonal Sankt Margarethen im LungauOraș sau regiune:Sankt Margarethen im Lungau
Prefix zonal:6476     (+43 6476)

Ţară:

Austria


Prefix zonal Sankt Margarethen im Lungau (Austria)


Prefixul 6476 este codul de zonă pentru Sankt Margarethen im Lungau. Și Sankt Margarethen im Lungau este situat în Austria. Dacă vă aflați în afara Austria și doriți să apelați o persoană în Sankt Margarethen im Lungau, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Austria este +43, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Sankt Margarethen im Lungau, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +43 6476.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +43 6476, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Sankt Margarethen im Lungau, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0043 6476.
Calculator număr de telefon