Prefix zonal Sankt Margareten im RosentalOraș sau regiune:Sankt Margareten im Rosental
Prefix zonal:4226     (+43 4226)

Ţară:

AustriaPrefixul 4226 este codul de zonă pentru Sankt Margareten im Rosental. Și Sankt Margareten im Rosental este situat în Austria. Dacă vă aflați în afara Austria și doriți să apelați o persoană în Sankt Margareten im Rosental, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Austria este +43, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Sankt Margareten im Rosental, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +43 4226.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +43 4226, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Sankt Margareten im Rosental, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0043 4226.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Sankt Margareten im Rosental (Austria)