Prefix zonal San PedroOraș sau regiune:San Pedro
Prefix zonal:34     (+225 34)

Ţară:

Coasta de Fildeș


Prefix zonal San Pedro (Coasta de Fildeș)


Prefixul 34 este codul de zonă pentru San Pedro. Și San Pedro este situat în Coasta de Fildeș. Dacă vă aflați în afara Coasta de Fildeș și doriți să apelați o persoană în San Pedro, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Coasta de Fildeș este +225, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în San Pedro, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +225 34.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +225 34, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din San Pedro, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00225 34.
Calculator număr de telefon