Prefix zonal San Bernardino



Oraș sau regiune:San Bernardino
Prefix zonal:512     (+595 512)

Ţară:

Paraguay


Prefix zonal San Bernardino (Paraguay)


Prefixul 512 este codul de zonă pentru San Bernardino. Și San Bernardino este situat în Paraguay. Dacă vă aflați în afara Paraguay și doriți să apelați o persoană în San Bernardino, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Paraguay este +595, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în San Bernardino, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +595 512.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +595 512, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din San Bernardino, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00595 512.




Calculator număr de telefon