Prefix zonal Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, NabuaOraș sau regiune:Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua
Prefix zonal:338     (+679 338)

Ţară:

Fiji


Prefix zonal Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua (Fiji)


Prefixul 338 este codul de zonă pentru Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua. Și Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua este situat în Fiji. Dacă vă aflați în afara Fiji și doriți să apelați o persoană în Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Fiji este +679, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +679 338.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +679 338, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00679 338.
Calculator număr de telefon