Prefix zonal Região Autonoma do PríncipeOraș sau regiune:Região Autonoma do Príncipe
Prefix zonal:225     (+239 225)

Ţară:

Sao Tome și Principe


Prefix zonal Região Autonoma do Príncipe (Sao Tome și Principe)


Prefixul 225 este codul de zonă pentru Região Autonoma do Príncipe. Și Região Autonoma do Príncipe este situat în Sao Tome și Principe. Dacă vă aflați în afara Sao Tome și Principe și doriți să apelați o persoană în Região Autonoma do Príncipe, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Sao Tome și Principe este +239, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Região Autonoma do Príncipe, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +239 225.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +239 225, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Região Autonoma do Príncipe, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00239 225.
Calculator număr de telefon