Prefix zonal PoolOraș sau regiune:Pool
Prefix zonal:2223     (+242 2223)

Ţară:

Republica Congo


Prefix zonal Pool (Republica Congo)


Prefixul 2223 este codul de zonă pentru Pool. Și Pool este situat în Republica Congo. Dacă vă aflați în afara Republica Congo și doriți să apelați o persoană în Pool, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Republica Congo este +242, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Pool, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +242 2223.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +242 2223, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Pool, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00242 2223.
Calculator număr de telefon