Prefix zonal Pesaro, UrbinoOraș sau regiune:Pesaro, Urbino
Prefix zonal:0721     (+39721)

Ţară:

Italia


Prefix zonal Pesaro, Urbino (Italia)


Prefixul 0721 este codul de zonă pentru Pesaro, Urbino. Și Pesaro, Urbino este situat în Italia. Dacă vă aflați în afara Italia și doriți să apelați o persoană în Pesaro, Urbino, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Italia este +39, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Pesaro, Urbino, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +39721.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +39721, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Pesaro, Urbino, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0039721.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Pesaro, Urbino