Prefix zonal Penama, TorbaOraș sau regiune:Penama, Torba
Prefix zonal:38     (+678 38)

Ţară:

VanuatuPrefixul 38 este codul de zonă pentru Penama, Torba. Și Penama, Torba este situat în Vanuatu. Dacă vă aflați în afara Vanuatu și doriți să apelați o persoană în Penama, Torba, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Vanuatu este +678, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Penama, Torba, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +678 38.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +678 38, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Penama, Torba, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00678 38.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Penama, Torba (Vanuatu)