Prefix zonal Oro (Popondetta)Oraș sau regiune:Oro (Popondetta)
Prefix zonal:629     (+675 629)

Ţară:

Papua Noua Guinee


Prefix zonal Oro (Popondetta) (Papua Noua Guinee)


Prefixul 629 este codul de zonă pentru Oro (Popondetta). Și Oro (Popondetta) este situat în Papua Noua Guinee. Dacă vă aflați în afara Papua Noua Guinee și doriți să apelați o persoană în Oro (Popondetta), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Papua Noua Guinee este +675, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Oro (Popondetta), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +675 629.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +675 629, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Oro (Popondetta), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00675 629.
Calculator număr de telefon