Prefix zonal Nueva ItaliaOraș sau regiune:Nueva Italia
Prefix zonal:292     (+595 292)

Ţară:

Paraguay


Prefix zonal Nueva Italia (Paraguay)


Prefixul 292 este codul de zonă pentru Nueva Italia. Și Nueva Italia este situat în Paraguay. Dacă vă aflați în afara Paraguay și doriți să apelați o persoană în Nueva Italia, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Paraguay este +595, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Nueva Italia, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +595 292.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +595 292, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Nueva Italia, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00595 292.
Calculator număr de telefon