Prefix zonal Nova Scotia and Prince Edward IslandOraș sau regiune:Nova Scotia and Prince Edward Island
Prefix zonal:782     (+1 782)
902     (+1 902)

Ţară:

Canada


Prefix zonal Nova Scotia and Prince Edward Island (Canada)


Prefixul 902 este codul de zonă pentru Nova Scotia and Prince Edward Island. Și Nova Scotia and Prince Edward Island este situat în Canada. Dacă vă aflați în afara Canada și doriți să apelați o persoană în Nova Scotia and Prince Edward Island, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Canada este +1, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Nova Scotia and Prince Edward Island, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +1 902.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +1 902, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Nova Scotia and Prince Edward Island, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 001 902.
Calculator număr de telefon