Prefix zonal NoonuOraș sau regiune:Noonu
Prefix zonal:656     (+960 656)

Ţară:

Maldive


Prefix zonal Noonu (Maldive)


Prefixul 656 este codul de zonă pentru Noonu. Și Noonu este situat în Maldive. Dacă vă aflați în afara Maldive și doriți să apelați o persoană în Noonu, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Maldive este +960, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Noonu, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +960 656.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +960 656, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Noonu, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00960 656.
Calculator număr de telefon