Prefix zonal Newfoundland and LabradorOraș sau regiune:Newfoundland and Labrador
Prefix zonal:709     (+1 709)

Ţară:

Canada


Prefix zonal Newfoundland and Labrador (Canada)


Prefixul 709 este codul de zonă pentru Newfoundland and Labrador. Și Newfoundland and Labrador este situat în Canada. Dacă vă aflați în afara Canada și doriți să apelați o persoană în Newfoundland and Labrador, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Canada este +1, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Newfoundland and Labrador, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +1 709.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +1 709, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Newfoundland and Labrador, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 001 709.
Calculator număr de telefon