Prefix zonal New HampshireOraș sau regiune:New Hampshire
Prefix zonal:603     (+1 603)

Ţară:

Statele Unite ale Americii


Prefix zonal New Hampshire (Statele Unite ale Americii)


Prefixul 603 este codul de zonă pentru New Hampshire. Și New Hampshire este situat în Statele Unite ale Americii. Dacă vă aflați în afara Statele Unite ale Americii și doriți să apelați o persoană în New Hampshire, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Statele Unite ale Americii este +1, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în New Hampshire, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +1 603.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +1 603, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din New Hampshire, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 001 603.
Calculator număr de telefon