Prefix zonal NariinteelOraș sau regiune:Nariinteel
Prefix zonal:3251     (+976 3251)

Ţară:

Mongolia


Prefix zonal Nariinteel (Mongolia)


Prefixul 3251 este codul de zonă pentru Nariinteel. Și Nariinteel este situat în Mongolia. Dacă vă aflați în afara Mongolia și doriți să apelați o persoană în Nariinteel, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Mongolia este +976, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Nariinteel, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +976 3251.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +976 3251, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Nariinteel, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00976 3251.
Calculator număr de telefon