Prefix zonal MyangadOraș sau regiune:Myangad
Prefix zonal:4352     (+976 4352)

Ţară:

Mongolia


Prefix zonal Myangad (Mongolia)


Prefixul 4352 este codul de zonă pentru Myangad. Și Myangad este situat în Mongolia. Dacă vă aflați în afara Mongolia și doriți să apelați o persoană în Myangad, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Mongolia este +976, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Myangad, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +976 4352.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +976 4352, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Myangad, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00976 4352.
Calculator număr de telefon