Prefix zonal MutareOraș sau regiune:Mutare
Prefix zonal:20     (+263 20)

Ţară:

Zimbabwe


Prefix zonal Mutare (Zimbabwe)


Prefixul 20 este codul de zonă pentru Mutare. Și Mutare este situat în Zimbabwe. Dacă vă aflați în afara Zimbabwe și doriți să apelați o persoană în Mutare, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Zimbabwe este +263, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Mutare, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +263 20.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +263 20, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Mutare, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00263 20.
Calculator număr de telefon