Prefix zonal MurgabOraș sau regiune:Murgab
Prefix zonal:35542     (+992 35542)

Ţară:

Tadjikistan


Prefix zonal Murgab (Tadjikistan)


Prefixul 35542 este codul de zonă pentru Murgab. Și Murgab este situat în Tadjikistan. Dacă vă aflați în afara Tadjikistan și doriți să apelați o persoană în Murgab, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Tadjikistan este +992, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Murgab, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +992 35542.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +992 35542, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Murgab, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00992 35542.
Calculator număr de telefon