Prefix zonal Msila, Bordj bouariridjOraș sau regiune:Msila, Bordj bouariridj
Prefix zonal:035     (+21335)

Ţară:

Algeria


Prefix zonal Msila, Bordj bouariridj (Algeria)


Prefixul 035 este codul de zonă pentru Msila, Bordj bouariridj. Și Msila, Bordj bouariridj este situat în Algeria. Dacă vă aflați în afara Algeria și doriți să apelați o persoană în Msila, Bordj bouariridj, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Algeria este +213, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Msila, Bordj bouariridj, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +21335.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +21335, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Msila, Bordj bouariridj, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0021335.
Calculator număr de telefon