Prefix zonal Mrkonjić GradOraș sau regiune:Mrkonjić Grad
Prefix zonal:050     (+38750)

Ţară:

Bosnia și Herțegovina


Prefix zonal Mrkonjić Grad (Bosnia și Herțegovina)


Prefixul 050 este codul de zonă pentru Mrkonjić Grad. Și Mrkonjić Grad este situat în Bosnia și Herțegovina. Dacă vă aflați în afara Bosnia și Herțegovina și doriți să apelați o persoană în Mrkonjić Grad, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Bosnia și Herțegovina este +387, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Mrkonjić Grad, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +38750.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +38750, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Mrkonjić Grad, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0038750.
Calculator număr de telefon