Prefix zonal MochudiOraș sau regiune:Mochudi
Prefix zonal:57     (+267 57)

Ţară:

BotswanaPrefixul 57 este codul de zonă pentru Mochudi. Și Mochudi este situat în Botswana. Dacă vă aflați în afara Botswana și doriți să apelați o persoană în Mochudi, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Botswana este +267, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Mochudi, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +267 57.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +267 57, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Mochudi, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00267 57.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Mochudi (Botswana)