Prefix zonal MiddelharnisOraș sau regiune:Middelharnis
Prefix zonal:0187     (+31187)

Ţară:

Țările de Jos


Prefix zonal Middelharnis (Țările de Jos)


Prefixul 0187 este codul de zonă pentru Middelharnis. Și Middelharnis este situat în Țările de Jos. Dacă vă aflați în afara Țările de Jos și doriți să apelați o persoană în Middelharnis, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Țările de Jos este +31, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Middelharnis, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +31187.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +31187, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Middelharnis, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0031187.
Calculator număr de telefon