Prefix zonal MékamboOraș sau regiune:Mékambo
Prefix zonal:192     (+241 192)

Ţară:

Gabon


Prefix zonal Mékambo (Gabon)


Prefixul 192 este codul de zonă pentru Mékambo. Și Mékambo este situat în Gabon. Dacă vă aflați în afara Gabon și doriți să apelați o persoană în Mékambo, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Gabon este +241, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Mékambo, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +241 192.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +241 192, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Mékambo, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00241 192.
Calculator număr de telefon