Prefix zonal MbaleOraș sau regiune:Mbale
Prefix zonal:454     (+256 454)

Ţară:

Uganda


Prefix zonal Mbale (Uganda)


Prefixul 454 este codul de zonă pentru Mbale. Și Mbale este situat în Uganda. Dacă vă aflați în afara Uganda și doriți să apelați o persoană în Mbale, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Uganda este +256, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Mbale, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +256 454.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +256 454, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Mbale, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00256 454.
Calculator număr de telefon