Prefix zonal Mayo KebbiPrefix zonal Mayo Kebbi (Ciad)


Prefixul 226992 este codul de zonă pentru Mayo Kebbi. Și Mayo Kebbi este situat în Ciad. Dacă vă aflați în afara Ciad și doriți să apelați o persoană în Mayo Kebbi, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Ciad este +235, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Mayo Kebbi, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +235 226992.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +235 226992, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Mayo Kebbi, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00235 226992.
Calculator număr de telefon